20 Σεπτεμβρίου, 2017

Αυτός είναι ο Χρυσός παίκτης της Πάτρας . Δείτε τι κατάφερε να κάνει

Εκπληκτικές εμφανίσεις από τους αθλητές της ‘Εκρηξης Πατρών στο POLISH OPEN G1 TOURNAMENT !!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχόπουλος Σωτήρης, στα -61 κιλά, μετά από τέσσερις πολυ δυνατούς αγώνες όπου κέρδισε με πολύ μεγάλα σκορ τους αντιπάλους του, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική  κατάσταση, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής της Έκρηξης θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται σε δυο εβδομάδες στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Εκεί ο Μιχόπουλος θα δώσει την μάχη του για έναν ευρωπαϊκό τίτλο!

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Καλκανη Νικόλαου στα -63 κιλά εφήβων, όπου μετά από δύο πολύ δυνατούς αγώνες έχασε στις λεπτομέρειες. Έδειξε όμως με την εμφάνισή του ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο εν’ όψη προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Επίσης, αρκετά καλός ήταν και ο Καραμάνης Παναγιώτης στα -63 κιλά εφήβων στους δύο αγώνες που έδωσε στην Πολωνία. Στάθηκε άτυχος καθώς λόγω θλάσης δεν προχώρησε και έμεινε εκτός μεταλλίων. Ελπίζουμε να επανέλθει και να ειναι έτοιμος για τον μεγαλύτερο στόχο του για φέτος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται σε δύο εβδομαδες.

 

Αντώνης Αντωνακόπουλος: «Ο Σωτήρης Μιχόπουλος αξίζει πάρα πολλά»
ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ «ΕΝΑ ΨΕΜΑ»
Sports , , , , , , , ,