2 Φεβρουαρίου, 2017

Εκπληκτική παρουσία, για ακόμα μια φορά, από τον Α.Σ Έκρηξη Πατρών

Εκπληκτική παρουσία, για ακόμα μια μέρα, από τον Α.Σ Έκρηξη Πατρών, καθώς κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ( 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο) και με τους τρεις αθλητές που εκπροσωπούσαν την πατρινή ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, με τον ίδιο ρυθμό που έκλεισε η περσινή σαιζόν ξεκίνησε και το 2017, για τον Μιχόπουλο Σωτήρη (-57 κιλά παίδων), ο οποίος κατέκτησε για άλλη μία φορά τη πρώτη θέση και αναμφισβήτητα θεωρείται ο καλύτερος αθλητής της κατηγορίας του.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρουμελιώτης Θοδωρής (-41 κιλά παίδων), έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση που αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Ωστόσο μια ατυχία στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στέρησε από τον ίδιο αλλά και τον σύλλογό του ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Κομνηνός Αργύρης (-49 κιλά παίδων), ο οποίος παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους 2 μήνες κατάφερε χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα να κάνει αισθητή την παρουσία του, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθούμε σε 2 αθλητές της αδελφικής σχολής της Α.Σ Αστραπής, οι οποίοι πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση.Αρχικά, στη δεύτερη θέση αρκέστηκε ο Μιχαλόπουλος Αλέξης (-53 κιλά παίδων), ο οποίος αν και τραυματισμένος από το πρώτο αγώνα και παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόταν και στους υπόλοιπους αγώνες κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό από τον οποίο και παραιτήθηκε Τέλος, τη πέμπτη θέση κατέλαβε ο Κούτσης Σταύρος, ο οποίος ωστόσο έμεινε εκτός μεταλλίων παρά την καταπληκτική εμφάνισή του.

!!! Ο Α.Σ Έκρηξη Πατρών συγχαίρει όλους τους αθλητές που κατάφεραν να διακριθούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και εύχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες!!!

Nέο ακυκλοφόρητο τραγούδι - Χρήστος Σαρλάνης "Να η πόρτα"
Εκπληκτική εμφάνιση τις πρώτες 2 ημέρες του τουρνουά
Sports , , , , , , , , ,