28 Ιανουαρίου, 2016

Λαμπρή τελετή απονομής «πλατινένιου» δίσκου στον Δημήτρη Δημόπουλο

anonymo-1Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare, η επίσημη παρουσίαση του cd «Πάμε Ξανά» του Πατρινού τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλου και η απονομή του «πλατινένιου» δίσκου, καθώς το cd ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 16.000 αντίτυπα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δημιουργός των τραγουδιών, Μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος με την ορχήστρα του «Εν Χορδώ» συνόδευσε τον Δημήτρη Δημόπουλο, σε χαρακτηριστικά τραγούδια αυτού του cd.

Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την δισκογραφική εταιρεία «Melon music», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ενώ για τους δημιουργούς και το περιεχόμενο της παραγωγής, μίλησε ο συγγραφέας και παραγωγός Αθηναϊκών δισκογραφικών εταιρείων, Κώστας Παπασπήλιος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν οι απονομές των «πλατινένιων» δίσκων:
Στον τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλο, από τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, στον μαέστρο Θοδωρή Γεωργόπουλο, από την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη, στην αίθουσα ηχογραφήσεων «Best Of», από τον Α΄ Επιλαχόντα Βουλευτή των ΑΝΕΛ Αχαΐας, Γιάννη Λαϊνιώτη και στον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας «Melon Music», Κώστα Μπεκιάρη, από τον πρ. Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αλέξη Σκαρμέα.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους και ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, Γιώργος Πετρίτσης, Πατρινοί τραγουδιστές και μουσικοί, όπως οι Σπύρος Πανταζόπουλος, Διονυσία Καρόκη, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Σάκης Καντάς, Βασίλης Ακριβός κ.ά, ο τηλεοπτικός παραγωγός Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, δημοσιογράφοι, παραγωγοί και ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών κ.ά.

From Λαμπρή τελετή απονομής «πλατινένιου» δίσκου στον Δημήτρη Δημόπουλ, posted by Flashstars.gr on 1/25/2016

Δείτε τις φωτογραφίες απο το Facebook πατώντας εδώ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.816103545184280.1073743242.526305587497412&type=3&uploaded=338

Έρχεται την Τσικνοπέμπτη και σχεδιάζεται πρόγραμμα δυνατό όπως κάθε χρόνο
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου και τα “καψουροτράγουδα” που έπαιξε στο “Ωδείο cafe”
Events , , , , , ,